۱۴۰۱/۰۸/۲۴
تبریك هفته كتاب و كتابخوانی توسط رییس گروه اطلاع رسانی پزشكی و منابع علمی دانشگاه

در لوح و قلم شاهد آثار کتاب است                                                                                       سر منزل و مقصود گهربار کتاب است
تاریخ اگر ثبت شده در صف ایام                                                                                            تصویر رخش در خور گفتار کتاب است

کتاب تجلی اندیشه ارزشمند و گرانمایه بزرگانیست که عمر در راه تعالی و بالندگی بشریت  سپری کرده اند و کتابخانه ها اندیشگاه  و  منبع بی همتای این گنجینه های  بی بدیل  و  گرانبها هستند. اکنون که  در سایه  ی رشد و توسعه ی روز افزون جوامع بشری  ، تولید علم و  فناوری های نوین  تحولات شگرفی  را  در ساختار بنیان ها و محمل های اطلاعاتی  جهان ایجاد نموده است ، این  وظیفه خطیر بر همه ما متخصصان حوزه ی کتابخانه و اطلاع رسانی  به ویژه در سطح دانشگاه های کشور است که با  افزایش دانش و توانایی های نوین، گام های موثری را در جهت خدمت رسانی به کاربران کتابخانه ها و جامعه اطلاعاتی برداشته و علی رغم وجود کمبود ها و کاستی ها، استوار و پوینده با همت بلند خویش چراغ این مأمن پویش و جویش را همواره روشن و پرشور نگاه داریم. هفته کتاب و کتابخوانی بر همه کتابداران ، متخصصان اطلاع رسانی، جامعه علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین و کلیه علاقه مندان به کتاب مبارک باد. امید است در سایه ی عنایت پروردگار متعال پیروز، سربلند و همواره پیشرو باشید.