• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۸/۲۵
همزمان با هفته كتاب و كتابخانی، كتابخانه دیجیتال دانشگاه علوم پزشكی قزوین راه اندازی شد

همزمان با 24 آبان روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار، دکتر سید مهدی میرهاشمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ضمن تبریک این روز از راه اندازی کتابخانه دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی قزوین به آدرس http://dlib.qums.ac.ir خبر داد.
وی گفت اقدام برای راه اندازی کتابخانه دیجیتال از سال 1399 توسط گروه اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی معاونت تحقیقات و فناوری با همکاری مسئول کتابخانه­ی دانشکده پزشکی انجام شد و کلیه منابع موجود در کتابخانه های مراکز درمانی و دانشکده ها، از درگاه آدرس فوق در مرورگرهای رایج، قابل جستجو و نمایش است.
دکتر شهرزاد غلامی مسئول گروه اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی معاونت تحقیقات و فناوری در تکمیل این خبر گفت: در حال حاضر اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه می توانند با دریافت نام کاربری و رمز عبور از کتابدار محل فعالیت خود در درگاه کتابخانه دیجیتال به جستجو در کتابها، تورق الکترونیکی پایان نامه ها، ایجاد کتابخانه­ی شخصی و تمدید منابع بپردازند.