۱۴۰۱/۰۸/۲۴
پیام تبریك معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه به مناسبت روز كتاب، كتابخوانی و كتابدار

دکتر سید مهدی میرهاشمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قزوین در پیامی فرا رسیدن 24 آبان روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار را به اساتید، اعضای هیأت علمی، دانشجویان و فعالان این عرصه تبریک گفت.
در پیام دکتر  میرهاشمی آمده است:
بی گمان، کتاب را می توان ذخیره ای سودمند و میراث ارزشمند تاریخ بشریت نام برد؛ تأثیر ژرف کتاب و کتابخوانی در رشد فرهنگ جوامع و سرعت بخشیدن به پیشرفت آنان، انکارناپذیر است. در کتابخانه تجارب و دانش دانشمندان گردهم آمده تا نسلهای جامعه بشری از آن بهره مند گردند و بر دانش و تجربیات خود بیافزایند و مسیر رشد علمی گذشتگان را ادامه دهند. در این عرصه کتابداران موتور محرکه گسترش علم و فرهنگ هستند و تمام تلاششان تسهیل انتقال دانش و تجربیات از مسیر کتابخانه به جامعه است.
۲۴ آبان، روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار بهانه ای است تا از تلاش های کتابداران دلسوز قدردانی کرد.
اینجانب این روز را به  اعضای هیأت علمی، اساتید و دانشجویان گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی و کتابداران عزیز دانشگاه علوم پزشکی قزوین تبریک عرض نموده و از خداوند متعال، سلامتی و  توفیقات روز افزون را برای این عزیزان در گسترش فرهنگ کتابخوانی در جامعه و پیشرفت علمی دانشگاه آرزومندم.