۱۴۰۱/۰۸/۱۰
دانشگاه علوم پزشکی قزوین برای نخستین بار موفق شد
كسب رتبه ی 401 – 500 در نظام رتبه بندی جهانی تایمز در سال 2023

در جدیدترین رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان توسط موسسه تایمز در سال 2023، دانشگاه علوم پزشکی قزوین در جایگاه مشترک با هشت کشور در رتبه­ی جهانی در بازه 401-500 قرار گرفت.
دکتر شهرزاد غلامی رییس گروه اطلاع رسانی پزشکی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با اعلام این خبر گفت: نظام رتبه بندی جهانی تایمز (THE)، که دانشگاه علوم پزشکی قزوین امسال برای اولین بار در آن ثبت نام کرد یکی از انواع رتبه بندی های دانشگاهی بین‌المللی است که بهترین دانشگاه‌ها را جهت تحصیل دانشجویان خارجی و همچنین همکاری های علمی و پژوهشی اساتید خارجی معرفی می‌کند.
وی افزود: موسسه تایمز در زمینه رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی و مهندسی جزو یکی از معتبرترین موسسات است و دریافت رتبه مناسب از آن به برقراری ارتباطات علمی با سایر دانشگاه های علوم پزشکی سطح جهان نظیر برگزاری همایش ها، تبادل استاد و دانشجو و پژوهش های علمی مشترک را فراهم می کند.
دکتر غلامی ادامه داد: در ارزیابی سال 2023 اطلاعات بیش از 2500 دانشگاه مهندسی و علوم پزشکی از 104 کشور جهان مورد ارزیابی قرار گرفت. پس از ارزیابی اولیه، تعداد 1799 دانشگاه شرایط لازم برای حضور در این رتبه‌بندی را کسب کردند.
دکتر غلامی گفت: در نظام رتبه‌بندی تایمز، ارزیابی دانشگاه‌های جهان مبتنی بر 13 شاخص‌در قالب پنج معیار آموزش، پژوهش و فناوری، استنادات، وجهه بین‌المللی و درآمد از صنعت انجام می شود.