۱۴۰۱/۰۸/۰۱
فراخوان های سال 1401 موسسه نیماد

فراخوان اعطای گرنت‌ اصلی کمیته‌های تخصصی موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی (نیماد) در آبان ماه سال جاری منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی (نیماد) پیرو اساسنامه جدید خود و در راستای حمایت از پژوهشگران فراخوان اعطای گرنت‌ اصلی کمیته‌های تخصصی برای آبان 1401 را منتشر کرد.

این فراخوان شامل 9 کمیته تخصصی است که اخیرا به موجب به روزرسانی اساسنامه موسسه نیماد ایجاد شده‌ و به این شرح می‌باشند:

دارو، تجهیزات پزشکی، سلامت و امنیت غذایی
سلامت الکترونیک و هوش مصنوعی
سلامت اجتماعی_سلامت روانی
بیماری‌های غیرواگیر، صعب‌العلاج و مزمن
جوانی جمعیت، خانواده و سبک زندگی
حوادث، سوانح، بلایای طبیعی و سلامت محیط زیست
درمان‌های نوین، فناوری و نوآوری های علوم پزشکی
بیماری‌های نوظهور، بازپدید و واگیر
سیاست‌گذاری و اقتصاد سلامت
طبق برنامه اعطای گرنت‌های تحقیقاتی موسسه نیماد تا پایان سال چندین فراخوان دیگر نیز در نظر گرفته شده است که از جمله آنها فراخوان دوازدهم گرنت‌های تشویقی و دانشجویی در آذر ماه ، فراخوان چهاردهم گرنت اصلی (کمیته های تخصصی) در بهمن ماه و فراخوان سیزدهم گرنت‌های تشویقی و دانشجویی در اسفند ماه سال جاری منتشر خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی https://nimad.ac.ir   مراجعه کنند.

همچنین تمامی اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها، دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی علاقه‌مند به استفاده از گرنت‌های اعطایی موسسه نیماد، با مراجعه به وب‌سایت موسسه نیماد نسبت به مطالعه و تکمیل فرم مرتبط و ارسال آن حداکثر تا تاریخ 30 آبان ماه سال جاری اقدام کنند.

فراخوان سیزدهم گرنت اصلی: آبان 1401

فراخوان دوازدهم گرنت تشویقی و دانشجویی: آذر 1401

فراخوان چهاردهم گرنت اصلی: بهمن1401

فراخوان سیزدهم گرنت تشویقی و دانشجویی: اسفند1401

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت درخواست اینجا کلیک کنید.