اخبار دو ستونی
پیشرفت 20 پله ای دانشگاه علوم پزشکی قزوین در زمینه استفاده از پایگاه اطلاعاتی منبع یاب

1397/7/2 دوشنبه

دانشگاه علوم پزشکی قزوین در سال 1397 موفق شد در زمینه استفاده از پایگاه اطلاعاتی منبع یاب، با کسب رتبه 10 در بین 60 دانشگاه علوم پزشکی کشور، رشد 20 پله ای را شاهد باشد.

دکتر امیر پیمانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قزوین در رابطه با این خبر گفت: با تلاش و پویایی پژوهشگران در مسیر تعالی جایگاه رفیع پژوهش و تولید علم، بهرهبرداری از پایگاههای اطلاعاتی حوزه علوم پزشکی، بیش از پیش رشد کرد که در این بین، سامانه منبع یاب به عنوان یکی از پُرکاربردترین پایگاه‌های اطلاعاتی کشور به لحاظ تأکید ویژه حوزه پژوهش و فناوری و گروه اطلاع‌رسانی و منابع علمی دانشگاه، مورد کاربری و توجه ویژه محققان دانشگاه قرار گرفت. وی ادامه داد که سال گذشته، دانشگاه علوم پزشکی قزوین در این زمینه، رتبه 30 را کسب کرد.